• Fraktfritt från 1000:- (ord. 79:-). Betala tryggt och säkert via Klarna eller Swish.
Leverans 2-7 dagar.

Deodorant bar, Lavendel

  • 99 kr

Upplev den positiva lavendeldoften som tar dig tillbaka till franska Provence! Vår 100% plastfria deodorant mjukgör och ger näring åt huden samtidigt som den er

I lager
Dela

Naturlig deodorant bar med en ljuvlig doft av lavendel!

En excentrisk doft som drar tankarna till lavendelfälten i franska Provence under en varm sommardag. Denna naturliga deodorant med lavendel får dig att dofta underbart hela dagen lång. Deodoranten, som är förpackad i en plastfri burk, mjukgör och ger näring åt huden samtidigt som den erbjuder ett effektivt skydd mot svett och obehaglig lukt. Lavendel: Lukten av positivitet!

Vår naturliga deodorant med intensiv lavendeldoft erbjuder ett effektivt skydd mot svett  och obehagliga lukter – hela dagen. Deodoranten ger dessutom näring till huden och har en fuktgivande effekt som hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Upplev den härliga doften av lavendel och börja dagen full av positivitet!

HappySoaps produkter är 100 % plastfria. 

Dessutom förpackas deras produkter i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, förvaring eller leverans.
Verkligen 100 % plastfritt alltså!

Denna deodorant innehåller en rad naturliga ingredienser, av vilka inga är skadliga för din hud. I denna miljövänliga deodorant finns till exempel sheasmör, som har en lugnande effekt på huden. Den innehåller även kokosolja, som ger näring samtidigt som den mjukgör och skyddar huden. Slutligen innehåller denna deodorant lavendel, en ingrediens som har en lugnande och uppfriskande effekt på din hud – samt en underbar doft. Upplev en känsla av fräschör hela dagen!

Förutom de många naturliga ingredienserna i vår deodorant har den även andra fördelar. Deodoranten är fri från plast, parabener och SLS, vilket gör den till ett medvetet val som är bra för både  dig och vår planet. Och visste du att denna miljövänliga deodorant räcker i 2 till 3 månader? Det gör den till ett fördelaktigt alternativ även för din plånbok.

Vegansk

100% plastfri

Handgjord

Fri från palmolja

Ej djurtestad

45g