• Fraktfritt från 1000:- (ord. 79:-). Betala tryggt och säkert via Klarna eller Swish.
Leverans 2-7 dagar

Deodorant bar för känslig hy, Rainforest

  • 99 kr

Upplev regnskogens symfoni varje dag med Rainforest deo – 100% plastfri, vegansk och skonsam mot känslig hud. Frisk doft med naturliga ingredienser!

I lager
Dela

Fräsch, naturlig och snäll mot känslig hud

Den naturliga deodoranten Rainforest har en härligt fräsch doft – redo för en ny dag! Denna deo är särskilt utvecklad för känslig hud, och innehåller därför inget bikarbonat. Detta gör att deodoranten passar varje typ av känslig hud, även skadad! Mjuk och väldoftande, utan kompromisser.

The rainforest is a symphony of life

Hur härligt att bära med sig denna känsla hela dagen? Med denna naturliga deodorant är det möjligt! 100 % plastfri, vegansk och fri från vatten. Tack vare en smart sammansättning av naturliga ingredienser motarbetar den svett och obehagliga lukter hela dagen. Deon har en härlig doft av färska blad och vita blommor.

Vilka naturliga ingredienser innehåller den?

I denna miljövänliga deodorant hittar du mängder av naturliga ingredienser som vårdar din hud på ett optimalt sätt. Deodoranten innehåller till exempel sheasmör, som har en mjukgörande och lugnande effekt på huden. Produkten innehåller även kokosolja, vilket skyddar och vårdar huden och gör den fantastiskt mjuk. Genom en smart sammansättning av ingredienser sörjer denna deodorant för en återfuktad, ren och lugn hud samtidigt som den skyddar mot svett och obehaglig lukt.

Bättre för dig, bättre för planeten

Förutom de naturliga ingredienserna har deodoranten många andra fördelar. Den är fri från plast, parabener och SLS, vilket gör den till ett medvetet val som är bra för både dig och miljön. Visste du att denna miljövänliga deodorant dessutom räcker i minst 2 till 3 månader? Det gör den till ett fördelaktigt alternativ även för din plånbok.