• Fraktfritt från 1000:- (ord. 79:-). Betala tryggt och säkert via Klarna eller Swish.
Leverans 2-7 dagar

Handtvål, Havre, Kalendula & Kamomill

  • 89 kr

Njut av en stunds avslappning med vår handtvål fylld med havre, kalendula & kamomill. Vårdar, lugnar & återställer huden samtidigt som du får en härlig doft! 10

I lager
Dela

Härlig blandning av havre, kalendula och kamomill

Den härliga blandningen av naturlig havre, kalendula och kamomill ger denna handtvål en kraftig doft med söta inslag. Dess naturliga ingredienser vårdar händerna och ger dem näring samtidigt som de låter dig njuta av en stunds välförtjänt avslappning!

En handtvål som vårdar, lugnar och återställer händerna och låter dem dofta härligt. Vår handtvål med havre, kalendula och kamomill ger dig en stunds avslappning när du tvättar händerna. Dess vårdande ingredienser ger huden näring och återställer den optimalt samtidigt som du får lust att sluta ögonen och bara njuta av de mustiga och söta dofterna. Känner du dess härliga dofter redan nu?

100 % plastfritt

HappySoaps produkter är 100% plastfria. Dessutom förpackas produkterna i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, förvaring eller leverans. Verkligen 100 % plastfritt alltså.

Bra för dig och bra för miljön!

HappySoaps handtvålar är bättre både för dig och för planeten. De är nämligen fria från plast, natriumlaurylsulfater och parabener. Ett plastfritt, medvetet och framför allt bra val!

Ingredienser

Denna handtvål är full med naturliga ingredienser som återställer, vårdar och rengör huden. Till exempel skyddar kamomill huden mot fria radikaler medan havre hjälper till att lindra hudirritation, klåda och (nariga) fläckar. Kalendula har dessutom en lugnande och inflammationshämmande verkan på huden.

Tvålen innehåller även naturlig kokosolja som återfuktar och skyddar huden, vilket gör att den passar perfekt även för dig med hudsjukdomar som akne, eksem och psoriasis. Dessutom innehåller tvålen naturlig olivolja som är rik på antioxidanter. De skyddar huden mot farliga ämnen som får huden att åldras. Med andra ord får du med denna handtvål mjuka, smidiga och avslappnade händer som doftar underbart.

100 g
Vegansk
100% plastfri
Handgjord
Fri från palmolja
Ej djurtestad