• Fraktfritt från 1000:- (ord. 79:-). Betala tryggt och säkert via Klarna eller Swish.
Leverans 2-7 dagar

Hårbalsam, Chamomile Relaxation

  • 99 kr

Kamomill Hårbalsam Bar - Avslappnande, stärkande & miljövänlig. För härlig volym & glans. Vegansk, plastfri, ej testad på djur. Perfekt för alla hårtyper.

I lager
Dela

Chamomile Relaxation Hårbalsam Bar ger dig en ultimat rofylld känsla

Perfekt som en härlig start på dagen eller för att avsluta en lång arbetsdag. Med denna balsamkaka kan du njuta av en stunds avkopplande lugn, men kamomill har inte bara rogivande egenskaper och en härligt intensiv doft, utan är även välgörande för håret och hårbotten. Alltså gör denna balsamkaka underverk för både humöret och håret, vilket gör att du kan starta dagen med både fint hår och en avslappnad känsla!

Denna balsamkaka är full av naturliga ingredienser för en perfect hairday varje dag. Den innehåller naturlig kamomill som har en rogivande och lindrande verkan, så att du kan njuta av en stunds zen varje gång du tar en dusch. Balsamkakan innehåller även sheasmör och kakaosmör, som verkar mjukgörande för håret och hårbotten. Dessutom innehåller balsamkakan arganolja och olivolja, som verkar stärkande och ger glans. 

För glänsande hår med härlig volym

Denna Balsam Bar är inte bara full av naturliga ingredienser, utan har även fler positiva egenskaper. Balsamkakan är nämligen fri från (mikro)plaster, palmolja och parabener. Det gör den till ett bra och framför allt hållbart val som är bättre för miljön. Och visste du att en balsamkaka från HappySoaps räcker lika länge som minst tre balsamflaskor i plast? Det gör den även är bättre för din plånbok.

65 g
Räcker till 90-110 tvättningar.
Passar för alla hårtyper.
100% plastfri
Vegansk
Handgjord
Fri från palmolja
Ej djurtestad