• Fraktfritt från 1000:- (ord. 79:-). Betala tryggt och säkert via Klarna eller Swish.
Leverans 2-7 dagar.

Filt/överkast, GOLDEN SUNSET, 170 x 130 cm

  • 1 199 kr

Upptäck skönheten i traditionellt indiskt hantverk med denna handgjorda filt i härliga färger. 100% ekologisk bomull, GOTS-certifierad. Mått: 130x170 cm.

I lager
Dela

Upptäck skönheten i traditionellt indiskt hantverk 

Svep in dig i denna handgjorda filt, en kombination av traditionella blocktrycksmönster och en livfull färgpalett i gult, rött och rödbrunt. Denna filt, tillverkad av 100% ekologisk bomull och certifierad enligt Global Organic Textile Standard (GOTS), ger en varm och konstnärlig etnisk touch till ditt hem.

Handgjord av skickliga hantverkare i utkanten av Uttar Pradesh i Indien, använder denna filt traditionella handtryckstekniker som har förts vidare i över 400 år. Varje mönster är noggrant handskuret i träblock och omsorgsfullt tryckt på filten med naturliga färgämnen.

De flätade tofsarna ger en chic och bohemisk stil som kompletterar filten perfekt. Hantverkarnas detaljrika och exakta arbete säkerställer den höga kvaliteten och unika karaktären på varje filt. Med denna filt får du inte bara ett vackert inredningselement, utan också en bit av Indiens rika hantverkstradition.

Färg: Gul, rödbrun, röd och naturvit

Mått: 130x170 cm

Material: 100% ekologisk bomull, GOTS-certifierad

Ursprung: Indien

Tillverkningsmetod: Handblockstryck och broderi

Veganskt och etiskt framställd