• Fraktfritt från 1000:- (ord. 79:-). Betala tryggt och säkert via Klarna eller Swish.
Leverans 2-7 dagar.

Kaffekanna, CAMPFIRE COFFEE, 2 l

  • 299 kr
  • 269 kr

Kaffekannan Campfire coffee – perfekt för lägereldens kaffe! Utforska utomhuslivet med Stabilotherms kaffepanna, tillgänglig på happyvibes.se.

I lager
Dela

Kaffekannan Campfire coffee – perfekt för lägereldens kaffe!

Upptäck Stabilotherms Campfire coffee kaffekanna, designad för användning vid lägerelden och nu tillgänglig på happyvibes.se! Tillverkad helt i metall med ett handtag anpassat för upphängning i stativ, är denna kaffepanna den perfekta följeslagaren för dina utomhusäventyr. Locket har en praktisk metallögla, så att du enkelt kan lyfta det heta locket med hjälp av en pinne.

Lägereldsanpassad

Perfekt för användning direkt över elden. Upphängningsbar - handtagets form möjliggör enkel upphängning i stativ. Fällbart handtag som gör det enkelt att packa och transportera. Sil i pipen förhindrar att kaffesump hamnar i din dryck. Lock med ögla gör det enkelt att lyfta med hjälp av en pinne eller annat redskap.

Användningstips:

Placera kaffepannan på ett grillgaller eller häng den från ett stativ vid lägerelden för bästa resultat.

Innan första användning: Diska kaffepannan för hand med lite diskmedel. Efter första användningen kommer kaffepannan att bli inbränd och sotig. Vi rekommenderar att du har med en förvaringspåse för att lägga den avsvalnade pannan i. Skölj eller handdiska kaffepannan efter användning för bästa hållbarhet. Utforska utomhuslivet med en god kopp kaffe och njut av, vid varje äventyr.

  • Material: Rostfritt stål
  • Vikt: 373 g
  • Volym: 2,0 l