• Fraktfritt från 1000:- (ord. 79:-). Betala tryggt och säkert via Klarna eller Swish.
Leverans 2-7 dagar

Mini Schampo Bars, 6-pack

  • 149 kr

6 härliga schampokakor i miniformat! Fulla av naturliga ingredienser & kärleksfullt tillverkade för hand. Veganska, 100% fria från plast & palmolja.

I lager
Dela

6 härliga schampokakor i miniformat

HappySoaps schampokakor utgör ett underbart skummande och effektivt sätt att tvätta ditt hår. Nu i ett behändigt miniformat, så att du enkelt kan testa och upptäcka nya dofter!

1 av vardera:
Mini Schampo Bar Aloe you Vera much
Mini Schampo Bar You´re one in a melon
Mini Schampo Bar Purple Rain
Mini Schampo Bar La Vie En Rose
Mini Schampo Bar Tea-Riffic
Mini Schampo Bar In Need of Vitamin Sea

Schampokakorna utgör den plastfria motsvarigheten till traditionella schampoflaskor i plast. De är veganska, 100 % fria plast och palmolja, fulla av naturliga ingredienser och kärleksfullt tillverkade för hand i HappySoaps tvålfabrik. HappySoaps produkter är så populära att vi nu har över 20 varianter i vårt sortiment! Med alla dessa dofter, färger och egenskaper kan det ibland vara svårt att välja.

Med de här små schampokakorna slipper du detta problem! På så sätt kan du upptäcka en ny doft utan att behöva köpa en hel schampokaka i fullstorlek – eftersom en sådan motsvarar 3-4 schampoflaskor (och alltså tar ett tag att testa!). Dessutom är paketet med Mini Shampo Bars perfekt som en gåva!

Veganska

100% plastfria

Handgjorda

Fri från palmolja

Ej djurtestade