• Fraktfritt från 1000:- (ord. 79:-). Betala tryggt och säkert via Klarna eller Swish.
Leverans 2-7 dagar

Läppbalsam, Apelsin

  • 79 kr

Vårt ekologiska läppbalsam med apelsindoft ger dina läppar en oemotståndlig lust att le! Med naturliga oljor & sheasmör, plastfri förpackning & vegansk. 

I lager
Dela

Ett läppbalsam med härlig apelsindoft och en vårdande och mjukgörande verkan. 

Vårt Lip Balm Orange innehåller oljor och smör som motverkar uttorkning av läpparna. Läppceratet ligger i en praktisk plastfri ask som du enkelt kan ta med dig överallt så att du aldrig mer behöver ha nariga eller torra läppar. Ge dina läppar lite medelhavsfärg!

Efter att ha applicerat vårt läppbalsam med naturlig apelsin på läpparna kan du helt enkelt inte sluta att le. Det återfuktar och gör läpparna härligt mjuka hela dagen samtidigt som det doftar gott av fräsch och söt apelsin. Dess innehåll av naturliga oljor och smör återfuktar läpparna på djupet och ger dig en oemotståndlig lust att le!

HappySoaps produkter är 100 % plastfria. 

Dessutom förpackas deras produkter i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, förvaring eller leverans. Verkligen 100 % plastfritt alltså.

Det används precis som vilket läppbalsam som helst, med skillnaden att denna variant är plastfri och att du applicerar det med fingrarna. Du öppnar locket och applicerar – den mängd som du vill ha – på läpparna för att hålla dem återfuktade och välvårdade.

Detta läppbalsam är fullt av naturliga och vårdande ingredienser. 

Det innehåller bland annat sheasmör, vilket är en kraftfull ingrediens som effektivt tar hand om torra läppar! Sheasmör är nämligen en naturlig återfuktare. Läppceratet innehåller även jojobaolja. En mångsidig olja som tack vare dess innehåll av E-vitamin och bra fettsyror fungerar som en naturlig antioxidant. Vårt läppbalsam innehåller dessutom kakaosmör som ger naturlig näring åt läpparna.

Vegansk

100% plastfri

Handgjord

Fri från palmolja

Ej djurtestad

10g