• Fraktfritt från 1000 kr. Betala tryggt och säkert via Klarna eller Swish.
Leveranstid 2-5 dagar

Food wraps, Vanlife, 3-pack

  • 269 kr

Naturligt och återanvändbart alternativ till plast- och aluminiumfolie med mönster av peacetecken och vans. 3-pack växtbaserad vaxfolie.

I lager
Dela

Ett måste för vanlifern!

Naturligt och återanvändbart alternativ till plast- och aluminiumfolie!
3-pack växtbaserad vaxfolie.

Small: 20 cm x 17,5 cm
Använd till att slå in en liten skål eller mindre livsmedel som en halv citron, en halv avocado, morotsstänger eller annat snacks.

Medium: 27,5 cm x 25 cm
Kan användas till att täcka en medium skål, en smörgås, bullar, ost eller hälften av en kål eller salladshuvud.

Large: 35 cm x 33 cm
Använd folien till att täcka över en stor skål, pajform, stor ost, bröd eller hälften av en vattenmelon.

Den veganska vaxfolien är tillverkad av ekologisk kandelillavax, kokosolja, tallkåda och sojavax.
Vaxduken är av 100 % ekologisk bomull som är GOTS certifierad. Kombinationen av dessa ingredienser gör att vaxfolien är flexibel, självhäftande och luktfri.
Sojavaxet har en bra hållbarhet och anses miljövänligt då det är en förnyelsebar gröda. Tallkådan och kokosoljan har naturliga antibakteriella egenskaper.

ENKLA ATT RENGÖRA
Bara rengör vaxfolien med varmt vatten och lite diskmedel och låt lufttorka på t.ex diskstället. (Gärna med milt/växtbaserat diskmedel.)

ÅTERANVÄNDNING
Vaxfolierna håller i upp till 1 år med daglig användning och rätt vård.

BIOLOGISKT NEDBRYTBART
Vaxdukarna kan enkelt rengöras och återanvändas om och om igen, i slutet av deras liv är det bara att lägga dem i komposten.

MILJÖVÄNLIGT
En av de största källorna till ohållbart avfall i hemmet är plasten som vi använder till att förvara maten i. Plastbehållare, lock, plastfolie och plastpåsar är en del av all den plast som berör maten, tömmer gifter och skapar onödigt avfall. Vi vill kunna bidra till att erbjuda hållbara alternativ till engångsplast. Dessa återanvändbara food wraps kan potentiellt eliminera ett hushålls användning av plast- och aluminiumfolie.


Sökord: veganskt, vegansk, vegan, vego, plastfolie, aluminiumfolie, plastfritt, hållbart, vaxfolie, vax, matfolie, matförvaring, förvaring, vanlife, van, peacetecken, peace, fricamping, husbil